Почетна >> Новости

Новости

 • Blue

  E-shop

  15.1.2018

  Почитувани, Со огромно задоволство би сакале да Ве информираме дека е пуштена во работа новата е-продавница на Ецотип, каде можете да го најдете целиот асортиман на сите производи од програмите на Blueair и Bluewater, кои се достапни отсега и онлајн. 

  повеќе...
 • BlueAir

  Blueair - Прочистувачи на воздух

  10.5.2017

  Особено ни е драго да Ве информираме дека Blueаir, светскиот лидер за прочистување на воздух во резиденцијални, канцелариски и простории во едукативни центри, конечно пристигна и во Македонија. Конечно го имате правото решение за проблемите со аеро-загадувањето, алергиите на прашина, полен, влакна од домашни миленици, дим од цигари и останати аеробни нарушувачи на Вашето здравје. Во следното видео, на кратко Ви ја презентираме програмата на Bl...

  повеќе...
 • filter media

  Избор на филтер медиум

  16.2.2017

  Кога се работи за индустриско отпрашување, текстилниот филтер материјал постојано добива на значење. На следниот линк, BWF Ви овозможува да проверите кој филтер медиум е најдобриот избор за Вашите потреби.

  повеќе...
 • Juclas MasterMind QFT

  QFT и SDI анализи за вино и вода

  01.6.2016

  Почитувани Партнери. Дозволете ни да ви ја претставиме најновата услуга која ви е достапна со Ецотип. Од сега, постои можност да направите испитување на филтрабилност на вашите вина, како и SDI анализа за потреба од филтрација на вашата вода. Доколку сте заинтересирани, ве молиме контактирајте не преку податоците кои се наоѓаат во Контакт делот.

  повеќе...
 • BWF

  BWF Envirotec Corporate Movie

  16.5.2016

  Кликнете на следниот линк за да го отворите видеото во нов таб.

  повеќе...